Meistä

Mistä kaikki alkoi

Pikkutossut.fi on suomalainen verkkokauppa, joka sai alkunsa kun omille lapsillemme ei löytynyt yksiä sopivia tossuja joita voisi käyttää useissa eri tilanteissa ja aktiviteeteissa. Aiemmin kaikkiin aktiviteetteihin piti olla eri tossut, ja milloin oli jumppatossut hukassa ja milloin tarhatossut mystisesti kadonnut. Ai niin olihan vielä ne uimatossut ja kotitossutkin mitä etsittiin kissojen ja koirien kanssa. Me haluamme muuttaa tämän käsityksen ja tarjota kaikille lasten tossuja, joita voi käyttää käytännössä missä tahansa sisätiloissa ja myöskin rannalla tai uimahalleissa ja lähes missä tahansa kerho- ja harrastustoiminnassa. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja innovatiivisia lasten jalkineita kilpailukykyiseen hintaan ja vaivattomasti asiakkaalle toimitettuna. Kaiken toimintamme tavoitteena on tyytyväinen asiakas!

Toimitus
Toimitusaika normaalisti omalta varastoltamme on 2-4 työpäivää. Tarjoamme ilmaisen toimituksen yli 39€ tilauksiin. Muussa tapauksessa toimituskulut ovat 4,90€ per tilaus. Voitte koska tahansa lähettää meille palautetta ja/tai kyselyitä osoitteeseen asiakaspalvelu@pikkutossut.fi. Vastaamme kaikkiin viesteihin pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän aikana. Jos kysymyksesi koskee tilaustasi, liitä viestiin mukaan vahvistussähköpostissa saamasi tilausnumero.

Maksupalvelutarjoajat

Klarna-lasku
Kun valitset maksutavaksi Klarnan laskun, asiointisi on turvallista ja helppoa. Tutustu alla Klarnan etuihin ja ehtoihin.

  • Maksuaika on 30 vuorokautta
  • Sinun ei tarvitse antaa maksukorttitietoja
  • Voit tarkastella laskua osoitteessa klarna.fi

Jos olet kuluttaja, sinulla on myös kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus. Tuotteeseen saa tutustua kotona samalla tavalla kuin myymälässämmekin. Huomaathan että avattu pakkaus on ostopäätös. Kun valitset maksutavaksi laskun, Klarna maksaa ostohetkellä tilauksen hinnan verkkokaupalle ja oikeus saatavaan siirtyy Klarnalle. Verkkokaupan veloittama laskutusmaksu on 0 €. Jos saatavaa ei makseta, Klarna lähettää maksumuistutuksen, josta Klarna veloittaa muistutusmaksun 5,00 €. Klarna veloittaa myös viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos saatava maksumuistutuksista huolimatta on edelleen maksamatta, Klarna voi siirtää saatavan perintätoimistolle perittäväksi, mikä voi aiheuttaa perintäkustannuksia.

Luottokelpoisuuden arviointi

Klarna tarkistaa ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista luottotietopalvelusta.

Henkilötietojen käsitteleminen

Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Klarna käyttää henkilötietoja asiakasanalyysien tekemiseen, henkilön tunnistamiseen, luottokelpoisuusarviointiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötunnusta käytetään kuluttajan asiakasnumerona asiakashallinnollisista syistä. Tutustu Klarnan tietoturvaselosteeseen, jos kaipaat lisätietoja siitä, miten Klarna käsittelee henkilötietoja.

Paytrail
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2 Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/maksupalveluehdot